Siirry sisältöön

Johtaminen ja HR

Organisaation toimintakulttuurin onnistunut muutos vaatii kykyä innostaa ja osallistaa koko henkilöstö mukaan.

Empatia ja utelias mieli tuovat tehoa tietotyöhön

Millaista on hyvä johtaminen maailmassa, jossa työ eivätkä sen tekijät ole enää sidottuja työpöytänsä ääreen, pohdittiin valtionhallinnon päättäjien ja asiantuntijoiden Senaatti-areenassa. Jututimme kolmea osallistujaa ennen ja jälkeen tilaisuuden.

Lue juttu tästä

Hyvinvoinnin kehittäminen Senaatissa

"Tästä on hyötyä minulle sekä koko talolle."

Tarvitseeko johtajalla olla työhuone, jotta häntä arvostetaan?

Monitilaympäristössä, jossa nimettyjä työpisteitä ei ole, johtaja on huomattavasti helpommin läsnä organisaation arjessa ja hänen on mahdollista toimia valmentajana, sparraajana ja innoittajana. Lue lisää työympäristöjen asiantuntija Johanna Kiesiläinen-Riihelän blogijulkaisusta.

Lue lisää

3 näkökulmaa johtamiseen

Työympäristö ja rohkea HR rakentavat organisaatiokulttuuria

Leadelightin Senior Advisor Aki Ahlroth kertoo rohkealla henkilöstöjohtamisella organisaatiokulttuuriin vaikuttamisesta. Rohkea ja systeemiälykäs HR ymmärtää kulttuurin ja työympäristön välisen yhteyden ja näkee mitkä tekijät estävät ja mitkä mahdollistavat järkevän työnteon.

Katso esitys

Muiden auttaminen tuo mielekkyttää työhön

Auttamalla ja tukemalla työkavereitamme otamme myös itse vastuuta hyvinvoinnistamme ja onnellisuudestamme. Lue vinkit siihen, mitä juuri sinä voit tehdä.

Lue lisää

Kuvagalleriat tilaisuuksista

HR-aamupäivä Senaatti-areenassa 14.12.2016

Johdon aamupäivä Senaatti-areenassa 27.9.2017

Hyvällä johtamisella kohti parempaa suorituskykyä 1.2.2018

Tutustu muihin teemoihin

Suuri tuuletus lakana.

Sisäolosuhteet

Senaatti-kiinteistöissä olemme nostaneet sisäilmakysymykset keskeiseksi teemaksi ja yhteiskunnalliseksi haasteeksi, jonka ratkaisemisessa haluamme nyt olla entistäkin aktiivisempia. Siksi sisäilma-asiat ovat myös uuden strategiamme ytimessä.

Arvoa yhteisistä palveluista

Valtionhallinnon palveluntarjoajat haluavat kehittää palveluitaan asiakaslähtöisemmiksi ja mahdollistaa asiakkaille entistä vahvemman keskittymisen ydintoimintaan.