Turvallisuus valtionhallinnossa – fokus häiriö- ja poikkeustilanteiden hallinnassa

13.3.2019 Senaatti-areenassa keskustelemme, kuinka voisimme parantaa valtiotason ohjausta ja roolitusta turvallisuusasioissa.

Aamupäivän aikana kuulet mielenkiintoisia puheenvuoroja ja ajankohtaisia näkökulmia turvallisuudesta valtionhallinnossa. Turvaamalla oman toimintamme, luomme vankan pohjan myös kansalaisten turvallisuuden varmistamiselle.

Tilaisuudessa keskustelemme, miten varaudumme normaaliolojen häiriö- ja poikkeustilanteisiin sekä varmistamme toiminnan jatkuvuuden. Kuulet lisäksi kuinka luomme edellytykset turvallisille työskentelyolosuhteille mobiilissa ja monipaikkaisessa työssä – myös erityistiloissa. Keskustelemme, kuinka voisimme parantaa valtiotason ohjausta ja roolitusta turvallisuusasioissa. Vaihdamme ajatuksia valtion toimijoiden sisäisestä turvallisuusverkostosta ja pohdimme, onko valtion toimijoiden yhteiselle turvallisuusmallille tarvetta.

Tervetuloa Senaatti-areenaan keskustelemaan valtion virastojen ja laitosten turvallisuuden varmistamisesta ja kuulemaan työn alla olevasta valtionhallinnon toimitilaturvallisuuden yleisestä konseptista. Samalla pääset tapaamaan turvallisuusasiantuntijoitamme. Voit osallistua tilaisuuteen paikan päällä Helsingin Musiikkitalolla 13.3. klo 9 alkaen tai seurata webinaaria suorana.

Ilmoittaudu 13.3.2019 Senaatti-areenaan tästä.