Siirry sisältöön

Nyt suunnitellaan yhteisöllisiä kaupunkeja

Vuosi 2020 vie kiinteistöjen kehitystä vauhdilla eteenpäin, kun Senaatti kehittää valtion käytöstä poistuneille kiinteistöille määrätietoisesti uutta elämää. Asema-alueiden hankkeet edistyvät aimo harppauksin, ja Pasilan pilvenpiirtäjiin on haettu asiantuntemusta aina Singaporea myöten.

Lisää artikkeleita

Lue lisää artikkelista: Koe kyläkaupunki asuntomessuilla – Rykmentinpuiston 7 faktaa © Tietoa Finland Oy

Koe kyläkaupunki asuntomessuilla – Rykmentinpuiston 7 faktaa

|

Tuusulan Rykmentinpuistossa käy tänä kesänä kova kuhina, sillä alueella järjestetään asuntomessut. Hyrylän entinen varuskunta-alue kehittyy hyvää vauhtia asumisen mullistavaksi Rykmentinpuiston kyläkaupungiksi, jossa monet palvelut ovat jo valmiina.

Asiakas 2016XXXX Projektinimi, Paikka
| Uutinen

Kaartin Lasaretin korttelikokonaisuus siirtyy uuteen omistukseen Senaatti-kiinteistöjen ja HGR Property Partnersin tekemän kiinteistökaupan myötä

Senaatti-kiinteistöt ja kotimainen kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö HGR Property Partners Oy ovat allekirjoittaneet lopullisen kiinteistökaupan Helsingin Hietalahdessa sijaitsevasta Kaartin Lasarettinakin tunnetusta korttelikokonaisuudesta. Kauppahinta oli 11,5 miljoonaa euroa. Hietalahden kauppahallin ja Kalevankadun välissä Hietalahdessa sijaitsevan Kaartin Lasaretin historia ulottuu 1800- luvun alkupuolelle. Korttelin rakennuksia on suunnitellut mm.  C. L. Engel sekä Evert…

Lue lisää artikkelista: Oulun asemakeskuksen suunnitelmat edistyvät

Oulun asemakeskuksen suunnitelmat edistyvät

|

Oulun asemakeskuksen aiesopimuksessa sovituille tavoitteille haetaan parhaillaan rakennetta ja konseptia Senaatin Asema-alueet Oy:n ja Oulun kaupungin johdolla.

Lue lisää artikkelista: Mauri Sahi: ”Työmme on pitää Suomen pyörät pyörimässä”

Mauri Sahi: ”Työmme on pitää Suomen pyörät pyörimässä”

|

Poikkeuksellisesta keväästä huolimatta Senaatin kiinteistökehitysprojektit etenevät täyttä vauhtia. Kysyimme Senaatin kiinteistökehityksen ja -myynnin johtajalta Mauri Sahilta miten koronaepidemia on vaikuttanut valtion kiinteistökauppoihin.