Senaatti 20181101 Pasila, Helsinki

Aktiivista kiinteistökehitystä

Tervetuloa tutustumaan Senaatti-kiinteistöjen kiinteistökehityshankkeisiin. Teemme kiinteistökehitystä usealla eri paikkakunnalla ja projekteja on käynnissä monissa eri vaiheissa, sivuilta löydät tietoa aktiivisessa vaiheessa olevista suurista hankkeistamme.

Helsinki, Huopalahdenportti

Helsingin Ruskeasuolle on suunnitteilla uusi kantakaupunkimainen Huopalahdenportin asuinalue. Haemme tonteille ostajia vuonna 2019 avautuvalla tarjouskilpailulla.

Lue lisää

Helsinki, Haapaniemenkatu

Helsingin keskusta-alue laajenee! Keskeisellä paikalla Sörnäisten Vilhonvuoressa on tarjolla iso tontti, jonka rakentamisoikeus ratkaistaan suunnittelu- ja tontinluovutuskilpailulla 2019.

Lue lisää

Tilaa Senaatti-kiinteistöjen uutiskirje tästä

Helsinki, Kumpulanmäki

Senaatti-kiinteistöt, Helsingin Yliopistokiinteistöt Oy ja Helsingin kaupunki järjestävät arkkitehtuurikutsukilpailun, jonka kohteena on Kumpulanmäen itään ja kaakkoon suuntautuva rinne. Kilpailualue rajautuu kampusrakennuksiin, Vallilanlaaksoon ja Kustaa Vaasan tiehen.

Lue lisää

Rovaniemi, Koskenranta 3

Rovaniemen lääninhallituksen hienolla alueella Ounaskosken rannassa on tulossa myyntiin neljä tonttia. Tavoitteemme on uudistaa aluetta arvokas kokonaisuus säilyttäen.

Lue lisää

Tuusula , Rykmentinpuisto

Hyrylän historiaa henkivä Rykmentinpuisto kehittyy uudenlaiseksi kaupunginosaksi, kun Senaatti-kiinteistöt kehittää ja myy puolustusvoimien käytöstä poistuneen alueen tontit Tuusulassa. Tulevaisuudessa tässä uudessa kutsuvassa kyläkaupungissa asuu jopa 15 000 ihmistä.

Lue lisää