Siirry sisältöön
Senaatti 20181101 Pasila, Helsinki

Aktiivista kiinteistökehitystä

Tervetuloa tutustumaan Senaatti-kiinteistöjen kiinteistökehityshankkeisiin. Teemme kiinteistökehitystä usealla eri paikkakunnalla ja projekteja on käynnissä monissa eri vaiheissa, sivuilta löydät tietoa aktiivisessa vaiheessa olevista hankkeistamme.

Espoo, Kemistin kortteli

Otaniemen keskustaan, Aalto-yliopiston metroaseman läheisyydessä sijaitsevaan kortteliin on suunnitteilla monipuolisia käyttötarkoituksia mahdollistavaa täydennysrakentamista. Senaatti-kiinteistöt kehittää aluetta yhteistyössä Aalto-yliopistokiinteistöt Oy:n kanssa.

Lue lisää

Espoo, Kivimiehen alue

Kivimiehen alueella yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla merellinen ympäristö ja sijainti kahden metroaseman välissä ja Raide-Jokerin pysäkkien vieressä. Tällä hetkellä pääasiassa Aalto-yliopiston ja valtion toimintaa palvelevalle alueelle tavoitellaan 150 000 kerrosneliömetriä uudisrakentamista ja noin 3 000 uutta asukasta.

Lue lisää

Helsinki, Haapaniemenkatu

Helsingin keskusta-alue laajenee! Keskeisellä paikalla Sörnäisten Vilhonvuoressa on tarjolla iso tontti, jonka rakentamisoikeus ratkaistaan suunnittelu- ja tontinluovutuskilpailulla 2019.

Lue lisää

Helsinki, Huopalahdenportti

Helsingin Ruskeasuolle on suunnitteilla uusi kantakaupunkimainen Huopalahdenportin asuinalue. Haemme tonteille ostajia vuonna 2019 avautuvalla tarjouskilpailulla.

Lue lisää

Helsinki, Hylkysaari

Senaatti-kiinteistöt tutkii Helsingin edustalla sijaitsevan Hylkysaaren kehitysmahdollisuuksia osana Helsingin kaupungin merellistä strategiaa. Hylkysaaresta on ainutlaatuinen merellinen näkymä Helsingin keskustaan ja lähisaaristoon. Erityinen sijainti tarjoaa mahdollisuuden merellisen luonnon rauhaan aivan keskustan tuntumassa.

Lue lisää

Helsinki, Kumpulanmäki

Senaatti-kiinteistöt, Helsingin Yliopistokiinteistöt Oy ja Helsingin kaupunki järjestävät arkkitehtuurikutsukilpailun, jonka kohteena on Kumpulanmäen itään ja kaakkoon suuntautuva rinne. Kilpailualue rajautuu kampusrakennuksiin, Vallilanlaaksoon ja Kustaa Vaasan tiehen.

Lue lisää

Rovaniemi, Koskenranta 3

Rovaniemen lääninhallituksen hienolla alueella Ounaskosken rannassa on tulossa myyntiin neljä tonttia. Tavoitteemme on uudistaa aluetta arvokas kokonaisuus säilyttäen.

Lue lisää

Tuusula , Rykmentinpuisto

Hyrylän historiaa henkivä Rykmentinpuisto kehittyy uudenlaiseksi kaupunginosaksi, kun Senaatti-kiinteistöt kehittää ja myy puolustusvoimien käytöstä poistuneen alueen tontit Tuusulassa. Tulevaisuudessa tässä uudessa kutsuvassa kyläkaupungissa asuu jopa 15 000 ihmistä.

Lue lisää