Huikea Turun Akatemiatalo siirtyi Senaatin johdolla digiaikaan

Turun Akatemiatalo on Suomen kauneimpia rakennuksia. Senaatti remontoi sen hellävaraisesti hovioikeuden nykyaikaiseksi työpaikaksi.

Lue lisää

Mitkä sisäolosuhteet? Tästä on kyse

Yksi tykkää viileästä, toinen kietoo huivia tiukemmin kaulaan. Joku saa kirkkaasta valosta päänsärkyä, kun taas työkaveri kaipaa enemmän valoa hämärään. Miellyttävien sisäolosuhteiden luominen kaikille on monesta palasesta muodostuva kokonaisuus.

Lue lisää

Uutta puhtia tietotyöläisen arkeen

Senaatti-kiinteistöissä kokeiltiin, kuinka lisätään tietotyöntekijöiden jaksamista ja hyvinvointia. Kaikki lähti henkilökohtaisesta tuesta, mittaamisesta ja ryhmän kannustuksesta.

Lue lisää

Työnteko uusiksi – kohti palvelu- ja kokeilukulttuuria

Miten työnteko ja työympäristö muuttuvat, kun fyysisten tilojen sijaan korostuukin työympäristöjohtaminen? Ja kuinka uudenlainen, arvoa luova työympäristö syntyy? Tässä 5 askelta kohti nykyaikaista työnteon kulttuuria.

Lue lisää

Empatia ja utelias mieli tuovat tehoa tietotyöhön

Millaista on hyvä johtaminen maailmassa, jossa työ eivätkä sen tekijät ole enää sidottuja työpöytänsä ääreen, pohdittiin valtionhallinnon päättäjien ja asiantuntijoiden Senaatti-areenassa. Jututimme kolmea osallistujaa ennen ja jälkeen tilaisuuden.

Lue lisää

Senaatti-areenassa pureuduttiin johtamiseen

Senaatti-areenan aamupäivässä 1.2.2018 keskusteltiin monipaikkaisesta työstä, empatian tärkeydestä sekä hyvän johtamisen vaikutuksista hyvinvointiin, suorituskykyyn ja toiminnan tuloksellisuuteen.

Katso tilaisuuden esitykset

Sähköinen allekirjoitus nopeuttaa sopimusten tekoa

Paperipinojen aika on ohi, sillä Senaatti on ottanut käyttöön sähköisen allekirjoituksen. Tämä nopeuttaa sopimusprosessia jopa kuukausilla.

Lue lisää

Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtionhallinnon työympäristökumppani. Olemme uusien työnteon tapojen ja työympäristöjen suunnannäyttäjä. Ratkaisumme auttavat asiakkaitamme tehostamaan ja modernisoimaan päivittäistä työtä sekä säästämään toimitilakustannuksissa.

Lue lisää meistä