Myyntipäällikkö

Marjaana Berger

Myyntipäällikkömme Marjaana Bergerin mielestä parhaimmat ratkaisut ja ymmärrys syntyvät yhdessä ideoimalla ja erilaisista vinkkeleistä asioita tarkastelemalla. Työn tekeekin mielenkiintoiseksi myynti- ja kiinteistökehityksen kohteiden monipuolisuus ja eri näkemyksien yhteen sovittaminen.

Lue lisää
Kiinteistökehityspäällikkö

Otto Virenius

Senaatin kiinteistökehityspäällikön Otto Vireniuksen työ on parhaimmillaan hyvinkin poikkitieteellistä, kun hän istuu samaan suunnittelupöytään arkkitehtien, insinöörien ja eri viranomaisten kanssa. Rima on korkealla, sillä uusien asuinalueiden kehittämispäätöksillä vaikutetaan kymmenien tuhansien ihmisten elämään.

Lue lisää
Lakimies

Sini Kössi

Senaatin lakimies Sini Kössi johtaa Kiinteistökehityksen ja -myynnin sopimusneuvotteluja – ja mitä monimutkaisempi tapaus on, sitä enemmän se kiinnostaa. Tehtävä on myös määritellä, mitä kaikkea kohteiden myynnissä pitää ottaa huomioon.

Lue lisää
Myyntipäällikkö

Jenna Kiukkonen

Myyntipäällikkömme Jenna Kiukkonen pitää työtään loistavana näköalapaikkana. Hän vastaa erityisesti pääkaupunkiseudulla ja kasvukeskuksissa sijaitsevien arvo- ja kassavirtakohteiden myynnistä. Tärkeimpinä periaatteina ovat toiminnan avoimuus sekä rahankäytön järkevyys.

Lue lisää