Puhujat

Lauri Uotila

Lauri Uotila on seurannut ja analysoinut kansantalouden ja rahoitusmarkkinoiden tilaa ja näkymiä Danske Bankin ja sen edeltäjien ekonomistina, pääekonomistina ja johtavana neuvontajana jo noin 35 vuoden ajan. Jäätyään eläkkeelle kolme vuotta sitten, hän on jatkanut pankin neuvonantajana

Antti Savilampi

Antti Savilampi vastaa Genestan kiinteistötransaktioista Suomessa.
Tällä hetkellä hän hankkii kiinteistöjä Genestan toiseen pohjoismaiseen value add-rahastoon.
Antti on ollut Genestan palveluksessa reilut 9 vuotta, tätä ennen hän työskenteli Ilmarisella kiinteistöinvestointien parissa.

Jukka Vakula

Jukka Vakula työskentelee Technopoliksessa pääkaupunkiseudun operatiivisen yksikön johtajana. Hänen vastuullaan on mm. tila- ja palvelumyynti, asiakastyytyväisyys, kiinteistö- ja konseptikehittäminen sekä kiinteistökaupat pääkaupunkiseudulla.
Ennen Technopolista Jukka Vakula toimi useita vuosia kauppakeskusliiketoiminnan johtajana Cityconissa. Erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat CO-working –konseptit, työn muutos ja sen vaikutus palveluliiketoimintaan, work place design ja ratkaisumyynti.

 

Tapio Salo

Diplomi-insinööri, rakennusinsinööri Tapio Salo työskentelee YIT Rakennus Oy:ssä Tripla-projektin hankejohtajana. Tapio on tehnyt pitkän uran YIT-konsernin palveluksessa eri tehtävissä, mm. Toimitilat-yksikön johtajana. Pasilan Tripla-projektin hankejohtajana hän on toiminut vuodesta 2013 alkaen.

Joonas Juva

Joonas Juva on Grand Residence Development Oy:n toimitusjohtaja. Yritys on keskittynyt korkealaatuisten kiinteistöjalostushankkeiden toteuttamiseen ja asiakkaiden tarpeiden mukaisten, nykyaikaisten asumiskonseptien kehittämiseen. Tästä esimerkkinä Grand Residence 21, entinen Rajavartiolaitoksen talo, josta valmistuessaan tulee Helsingin ensimmäinen huipputasoinen, kaupunkiasumispalveluilla varustettu asuinkiinteistö.

Mikko Suominen

Mikko Suominen toimii investointijohtajana VVO-yhtymä Oyj:ssä.
Keskeisinä vastuina hänellä ovat kohteiden ostot ja myynnit sekä korjausinvestointien taloudellinen ohjaus ja kiinteistökannan omistukseen liittyvät tehtävät.

Mauri Sahi

Mauri Sahi työskentelee Senaatilla kiinteistökehitys ja -myynti yksikön johtajana. Hänen vastuullaan on Senaatti-kiinteistöjen hallinnassa olevan valtion kiinteistöomaisuuden kiinteistökehitys ja -myynti. Tavoitteena on myydä kiinteistöjä tänä vuonna yhteensä 135 Meur ja vuonna 2017 yhteensä 140 Meur arvosta. Aikaisemmin Sahi on toiminut mm. kiinteistökehityksen ja -myynnin tehtävissä NCC:n, Technopoliksen, Hartelan ja Catellan palveluksessa.

Tomi Einonen

Tomi Einonen on pitkän linjan uutistoimittaja, joka on työskennellyt MTV Uutisissa vuodesta -99 alkaen. Hänet tunnetaan mm. Seitsemän ja Kymmenen uutisten uutisankkurina. Nykyään Einonen toimii MTV Uutisten uutistuotantojohtajana eli vastaa uutisten päivittäisestä tekemisestä televisiossa, radiossa ja verkossa.