Senaatti-kiinteistöt

Terveisiä Senaatista – helmikuu 2018

MONITILAYMPÄRISTÖ

Tervetuloa kokeilemaan Sesamia, uutta yhteisöllistä työtilaa

Langaton netti, kupillinen kahvia, hiljaiseen keskittymiseen ja ryhmätyöhön sopivia tiloja. Kaikkea tätä on tarjolla Sesamissa. Avasimme valtionhallinnon työntekijöille avoimet, yhteisölliset työtilat pääkonttorillamme Helsingin Sörnäisissä. Tutustu Sesamiin jutustamme.

TEKNOLOGIA

Sähköinen allekirjoitus nopeuttaa sopimusten tekoa

Paperipinojen aika on ohi, sillä olemme ottaneet käyttöön sähköisen allekirjoituksen. Senaatti tarjoaa nyt sähköistä allekirjoitusta ensisijaiseksi vaihtoehdoksi kaikille valtionhallinnon asiakkailleen niin vuokra- kuin asiantuntijapalvelusopimuksissakin. Uusi palvelu nopeuttaa sopimusprosessia jopa kuukausilla.

---
---

SENAATTI-AREENA

Empatia ja utelias mieli tuovat tehoa tietotyöhön

Millaista on hyvä johtaminen maailmassa, jossa työ eivätkä sen tekijät ole enää sidottuja työpöytänsä ääreen? Tätä pohdittiin valtionhallinnon päättäjien ja asiantuntijoiden Senaatti-areenassa helmikuussa. Lue mitä Antti Riivari (PRH), Tarja Ek (MML) ja Tiina Willman (Valtori) oivalsivat muun muassa johtamisesta ja kokeiluista.

TYÖHYVINVOINTI

Hyvinvoinnin kehittämisen pilotti yllätti tuloksillaan

Pienillä muutoksilla voidaan saada aikaan suuria vaikutuksia työntekijöiden hyvinvointiin ja työtehoon. Tämä oli tärkein oppi, kun pilotoimme Senaatissa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämistä. Kokeilun mainiot tulokset yllättivät koko talon, ja yhteistyössä henkilöstöhallinnon ja työterveyshuollon kanssa siitä on tehty koko Senaatin laajuinen henkilöstön työhyvinvoinnin käytäntö.

Katso videolta, mitä oivalluksia kokeilu tuotti.

Lähetämme sinulle ideoita ja ilmiöitä työympäristön kehittämisestä kerran kuukaudessa. Voit lukea lisää ja tutustua toimintaamme verkkosivuillamme.

www.senaatti.fi