---

Valtiolla tehdään töitä fiksusti ja vaikuttavasti, asiakkaan parhaaksi. Digitalisoituvassa ja entistä asiakaskeskeisemmässä maailmassa asiakkaiden tarpeet eivät noudata hallinnonalarajoja. Siksi me Senaatissa uskomme, että organisaatiorajat ylittävälle yhteistyölle tarvitaan uusia alustoja ja ympäristöjä. Tämän ajattelun tuloksena syntyi Sesam – yhteisöllinen työympäristö kaikille valtionhallinnon työntekijöille.

Sesam aukenee 5.2. Helsingin Sörnäisiin, kun me Senaatilla avaamme yhden kerroksen uudesta toimistostamme kaikkien käyttöön. Mitä jos siis piipahtaisit palaverin jälkeen Sesamissa tai tulisit vaikka koko päiväksi etätöihin meille? Sesamin löydät osoitteesta Lintulahdenkuja 4 A.
 
Uusi työympäristö on hyvä paikka tutustua valtion työympäristökonseptin mukaiseen tilaan. Monitilaympäristö tukee fiksuja työnteon tapoja ja Sesamissa työpäivän erilaisille hetkille ja tehtäville löytyy sopiva paikka.
 
Sata ensimmäistä vierailijaa saa mukaansa Sesam-lahjakassin, joten kannattaa olla edelläkävijöiden joukossa! Paikan päällä myös tapahtuu avajaisviikolla monenlaista: voit osallistua opastetuille tutustumiskierroksille tai Inspiraatioaamuun, jossa kuulet lisää yhteisöllisestä työstä.
 

Toivottavasti nähdään Sesamissa!

Senaatti Sesam
Lintulahdenkuja 4 A
Aukioloajat: ma – pe 8–18

senaatti.fi/sesam
#senaattisesam